premium notices
23 Ιουλίου 2023

Αποστολή Ειδοποιήσεων για Πληρωμή Ασφαλίστρων μόνο σε ψηφιακή μορφή

Αγαπητοί μας πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι για μεγαλύτερη ασφάλεια των πληροφοριών που αφορούν τα ασφαλιστήρια σας και στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζουμε για κατάργηση της χρήσης χαρτιού μέσω της ψηφιοποίησης των διαδικασιών μας, από τον Αύγουστο του 2023 θα τροποποιηθεί η μέθοδος αποστολής ειδοποιήσεων για την πληρωμή ασφαλίστρων.  Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις που αποστέλλονταν για πληρωμή ασφαλίστρων πριν από την ημερομηνία οφειλής θα καταργηθούν ενώ οι ειδοποιήσεις για εκπρόθεσμα ασφάλιστρα δεν θα αποστέλλονται πλέον ταχυδρομικώς αλλά θα αναρτώνται στη διαδικτυακή πύλη πελατών U connect.  Παράλληλα, θα αποστέλλεται και σχετικό μήνυμα SMS ή email ανάλογα με τον τρόπο επικοινωνίας που έχετε επιλέξει στο U connect. 

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε τις σχετικές ειδοποιήσεις για τυχόν εκπρόθεσμα ασφάλιστρα, παρακαλούμε όπως κάνετε εγγραφή στο U connect στον σύνδεσμο https://uconnect.unilife.com.cy/ ή κατεβάστε την κινητή εφαρμογή μας στο  AppStore και Google Play, ακολουθώντας τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. 

Σε περίπτωση που παραμένουν εκκρεμή ασφάλιστρα μετά την ημερομηνία οφειλής, η σχετική ενημέρωση θα εμφανίζεται στην κατηγορία «Ειδοποιήσεις» στο U Connect.  Επιπρόσθετα σας υπενθυμίζουμε ότι θα έχετε και την επιλογή πληρωμής των ασφαλίστρων σας ηλεκτρονικά είτε μέσω του U connect επιλέγοντας τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές στο κεντρικό μενού είτε από την ηλεκτρονική πύλη πληρωμών JCCSmart της JCC Payment Systems. 

Για τυχόν απορίες ή βοήθεια για εγγραφή στην διαδικτυακή πύλη πελατών U connect μπορείτε να  επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καθημερινά μεταξύ 8:30π.μ. και 3:00μ.μ. στο 22220000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση customersupport@unilife.com.cy