second medical opinion
1 Σεπτεμβρίου 2023

Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση μέσω του Διεθνές Σχεδίου MultiCare

Μέσω του Διεθνούς Σχεδίου Υγείας MultiCare, μπορείτε τώρα να λάβετε μια δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα υγείας σας απασχολεί μέσω του ωφελήματος «Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση», το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

Το εν λόγω οφέλημα σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε κορυφαίους  ανεξάρτητους ιατρικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν μια ολοκληρωμένη, και αντικειμενική αξιολόγηση της διάγνωσης ή του σχεδίου θεραπείας σας.

Τι μπορεί να μου προσφέρει μια δεύτερη ιατρική γνωμάτευση;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί να ζητήσετε να λάβετε μια δεύτερη ιατρική γνωμάτευση, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε ένα σοβαρό ιατρικό ζήτημα:

  • Όταν σας έχει δοθεί κάποια διάγνωση και θέλετε να ζητήσετε μια δεύτερη άποψη ή περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με αυτήν από κάποιον άλλο ειδικό εμπειρογνώμονα.
  • Όταν σας έχουν συστήσει ένα ή περισσότερα πλάνα θεραπείας και δεν είστε σίγουροι πώς να προχωρήσετε ή θέλετε να ελέγξετε ποια είναι η καταλληλότερη επιλογή
  • Όταν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τυχόν παρενέργειες φαρμάκων που σας έχουν συνταγογραφηθεί.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος που για να χρησιμοποιήσετε το ωφέλημα της Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης, να είστε βέβαιοι ότι εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε τη στήριξη και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το ωφέλημα της Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης.

Το ωφέλημα της Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης είναι ένα τηλεφώνημα μακριά, οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε. Η  πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εύκολη, άμεση και δωρεάν.

Επικοινωνήσετε είτε με τον Ασφαλιστικό σας Σύμβουλο, είτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Universal Life στο 22220000, για περαιτέρω καθοδήγηση και για να σας φέρουν σε επαφή με τους ειδικούς που ψάχνετε.